Bestrating

Bestrating

Een onderdeel van ons bedrijf is het verzorgen van bestratingen. Dit kan zijn voor uw tuin, maar tevens verzorgen wij ook de bestratingen voor grote projecten, zoals parkeerplaatsen, bedrijfsterrein en andere grote oppervlakten.

De keuze in bestratings materiaal is enorm. Een jaren-30 huis bijvoorbeeld, zal nog beter tot zijn recht komen wanneer al bestratingsmateriaal in de tuin wordt gekozen voor oude gebakken klinkers. Hierdoor ontstaat een sfeer welke perfect past bij de omgeving.

In betonstenen is enorm veel keus, niet alleen in maat en vorm maar ook in kleur. Hierdoor is er altijd iets te vinden wat bij uw huis en tuin past. Echter door de hoeveelheid in soorten materiaal is het vaak moeilijk een keuze te maken. Wij adviseren u hierover graag, wij hebben documentatie en voorbeeld fotoboeken van reeds aangelegde tuinen. Desgewenst brengen wij u een aantal monsters, zodat u op uw gemak kan kijken en uw keuze kan maken. Om rust in de tuin te houden is het belangrijk niet teveel verschillende materialen te gebruiken. Ook hierin is een vakkundig advies van groot belang.

Home

Uw tuin
- Ontwerp
- Aanleg
- Onderhoud
- Renovatie

Specialisaties
- Sierbestrating
- Natuursteen
- Keramische tegels
- Schuttingen

Foto’s & Projecten

Bedrijven

- Tuinaanleg
- Schuttingen
- Straatwerk

Contact

Contactgegevens

Wethouder Potstraat 33
7671HK Vriezenveen
(0546) 802669
06 53832048

KvK: 08185905
Bank: NL55SNSB0935231749

Google Maps