Onderhoud

Onderhoud

Het onderhouden en het in perfecte staat houden van uw tuin kost veel tijd. Wij willen U dit werk graag uit handen nemen. Dit kan door middel van een telefonische afspraak te maken, een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten of een voor en/of najaarsbeurt van uw tuin. De keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeur. U heeft dan geen omkijken meer naar de tuin en zal bij elk seizoen er keurig en netjes uitzien. Vooraf aan het onderhoud wordt er telefonisch een afspraak gemaakt om langs te komen.

Een greep uit onze mogelijkheden.

  • Incidenteel onderhoud:
    Hierbij moet u denken aan snoeiwerkzaamheden, bemesten, gazonreparatie, of het maaien van het gazon (tijdens uw vakantie), schoonmaken van bestrating, onkruidbestrijding, enz.
  • Voor- en/of najaarsbeurt van de tuin:
    Schoonmaken, spitten, bemesten, beplanting opnieuw opzetten, bollen planten, bladruimen, enz.
  • Onderhoudscontracten:
    In een onderhoudscontract staat beschreven wat de werkzaamheden zullen zijn voor bijvoorbeeld een jaar. Wat er in de verschillende seizoenen moet gebeuren, en natuurlijk kunnen uw persoonlijke wensen erin worden verwerkt, dit na overleg.

Een combinatie of onderdelen van het onderhoud en beurten zijn ook mogelijkheden, op uw wensen afgestemd, bijvoorbeeld wel het onderhoud van de borders, maar niet het maaien van het gazon, omdat u dat zelf graag wilt doen. U kunt hier veel kanten mee op, zodat u optimaal, op uw eigen manier, van uw tuin kunt genieten.
U kunt ons bellen voor een afspraak en dan komen wij langs om te kijken hoe uw tuin erbij ligt. Aan de hand hiervan kunnen wij opmaken wat er precies moet gebeuren en hoeveel tijd dat er voor nodig is. Hiervan krijgt een geheel kostenloze en vrijblijvende offerte. Wilt u hierover meer informatie kunt u altijd bellen of mailen (zie contact).

Home

Uw tuin
- Ontwerp
- Aanleg
- Onderhoud
- Renovatie

Specialisaties
- Sierbestrating
- Natuursteen
- Keramische tegels
- Schuttingen

Foto’s & Projecten

Bedrijven

- Tuinaanleg
- Schuttingen
- Straatwerk

Contact

Contactgegevens

Wethouder Potstraat 33
7671HK Vriezenveen
(0546) 802669
06 53832048

KvK: 08185905
Bank: NL55SNSB0935231749

Google Maps